LISÄTIETOA HOIDOISTA

 

ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS

Ultraääni ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Parhaat tulokset saadaan sarjahoitona, esim 4-6 hoitokertaa 1x viikossa. Ultraääni puhdistuksen jälkeen voidaan tehdä iholle myös mekaaninen puhdistus, silloin saadaan paras tulos.

Ultraääni puhdistaa ihoa tehokkaasti; poistaa kuollutta ihosolukkoa; pehmentää, elastisoi, kirkastaa; vähentää epänormaalia pigmentaatiota; vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Ultraäänihoidon kontraindikaatiot (vasta-aiheet):

- pahanlaatuiset ihonmuutokset ja tulehdukset

- syöpä

- sydämmen tahdistin

- asiakas, jolle on suoritettu kauneusleikkaus (karenssiaika).

 

***********************************************************************************************************************************

Haluatko kosteuttavan, rauhoittavan tai kiinteyttävän merilevähoidon kasvoillesi, vai kaipaatko perinteistä kasvohoitoa rentouttavalla hieronnalla tai kasvohoidon mikrohionnalla?

MERILEVÄNAAMIOHOIDOT 

Kosteuttava merilevänaamio -hoito soveltuu hyvin kuivalle, normaalille sekä sekaiholle. Myös aikuiselle iholle, joka kaipaa kosteutta. 

Rauhoittava merilevänaamio -hoito couperosaiholle, sillä se rauhoittaa ja vahvistaa ihoa ja vähentää couperosan oireita.

Kiinteyttävä merilevänaamio -hoito vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä ja stimuloi ihon uusiutumisprosessia. Ravitsee ihoa ja siloittaa juonteita.

 

 

KASVOHOITO MIKROHIONNALLA on erittäin tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa ihon erityisongelmia tai tehostaa ihon toimintaa ja puhdistumista. Hoidolla on kaksitehoinen vaikutus: 

 

  • Kuoriva kidejauhe irrottaa ihon pinnalta kuollutta solukkoa, epäpuhtauksia ja talia sekä hioo arpikudosta ja suurentuneita huokosia.
  • Hoito hieroo ihoa vilkastuttaen sen mikroverenkiertoa ja aktivoiden lymfanestekiertoa.

 

SAVIKASVOHOITO sopii kaikille ihotyypeille. Kolmivaikutteiset savinaamiot ravitsevat, kuorivat ja puhdistavat. Rauhoittava savihoito couperosa iholle, Ravitseva savihoito kuivalle/normaalille iholle, Kosteuttava savihoito akneiholle, Virkistävä savihoito 40+ > iholle.

 

SILOTTAVA & ELVYTTÄVÄ AHA-HEDELMÄHAPPOHOIDOLLA saat nuorekkaamman ja sileämmän ihon. Hoito soveltuu aikuiselle iholle, jossa esiintyy juonteita tai elottomuutta tai jonka elastisuus on vähentynyt. Hoito häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, pinnallisia aknearpia sekä pigmenttimuutoksia.

AHA-hapot stimuloivat tehokkaasti kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kirkastavat ihon sävyä.

 

Ihoa heleyttävä TUHKIMOHOITO ennen juhlia tekee ihmeitä. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja ihanan heleä.

 

***********************************************************************************************************************************

GEELILAKKAUS on luonnollinen, kevyt ja joustava kynsien vahvistus, joka ei vahingoita kynttä. Geelilakka levitetään tavallisen lakan tavoin, mutta kovetetaan uv-valolla, jolloin ei tarvita tavallisen lakan pitkää kuivumisaikaa.

Geelilakka on UV-valossa kovetettava lakkamainen geeli. Se ei ole rakennekynsimateriaali, vaan pikemminkin paksumpi ja kestävämpi kynsilakka. Geelilakalla ei pidennetä kynttä, eikä muuteta kynnen muotoa, vaan se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin. 

Geelilakka tasoittaa kynnen pinnan, pitää kynnet vahvoina, liuskottumattomina, ja antaa niille kauniin kiillon.

 

Myös varpaankynsille Geelilakkausta!

  

****************************************************************************************************************

 

KAIPAAVATKO JALKASI RENTOUTTAVAA JALKAHOITOA?

Jalkahoito saa jalat ja askeleet tuntumaan kevyemmiltä.

Jalkahoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla sekä virkistävän jalkahieronnan.

 

 

***********************************************************************************************************************************

 

Ilahduta ja hemmottele puolisoa, sukulaistasi tai ystävääsi suositulla LAHJAKORTILLA, jolla voi ostaa hoitoja tai korkealuokkaisia tuotteita kotiin.

 
 

Kysy reippaasti lisää hoidoista, vastaan mielelläni.