Gehwol

Jalkojen iho joutuu päivittäin jatkuvalle rasitukselle. Rasituksesta huolimatta vain harvoin annamme jaloille niiden ansaitseman huomion. Hoitamalla säännöllisesti jalkojen ihoa on mahdollista estää tavalliset jalkojen ihon ongelmat kuten kovettumat ja halkeamat. Argan Beautylta löydät hellävaraiset tuotteet päivittäiseen jalkojen hoitoon sekä erikoistuotteet

•    Gehwol on maailman vanhin teollisesti valmistettu jalkahoitotuotesarja.
•    Gehwol tuoteperhe on jaettu neljään linjaan
•    Med linja
•    Fusskraft linja
•    Sininen linja
•    geelikevennukset

Med-linja
Gehwol Med -tuotelinja on tarkoitettu jalkojen vaikeiden iho-ongelmien hoitoon. Med-tuotevalikoimasta löytyy varma apu kovettumien, halkeamien, hilseilevän, hauraan, kuivan ja kosteusköyhän ihon, hikoilun, varvasvälihautumien, kynsivallitulehdusten sekä kynsisienen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat myös diabeetikoille.
Sininen linja
Gehwol ”siniseen” linjaan kuuluu valikoima erinomaisia jalkahoitotuotteita, jotka läpi vuosikymmenten ovat kuuluneet Gehwol sarjan jalkojenhoidon . Tästä linjasta löytyy mm. hyvin tunnettu Gehwol Footcream-jalkavoide, joka kovimmankin kuormituksen  yhteydessä suojaa hankaumilta ja rakkuloilta. Lisäksi linjaan kuuluu antiseptinen jalka- ja vartalotalkki, nestemäinen laventelikylpy sekä tuotteita jalka- ja sääriturvotuksen vähentämiseen. Myös tässä valikoimassa on diabeetikoille sopivia voiteita.
Fusskraft-linja
Gehwol Fusskraft linja on monipuolinen, vain ammattikäyttöön ja jälleenmyyntiin tarkoitettu, eteerisiä öljyjä sisältävä tuotelinja. Valikoimaan kuuluu mm. kosteusköyhän ja kuivan ihon hoitoon tarkoitetut voiteet sekä kylmien, kuumottavien, turvonneiden ja levottomien jalkojen hoitotuotteet. Hoitavat deodorantit ja granulaattikylvyt kuuluvat myös valikoimaan. Tuotevalikoimassa on myös useampi diabeetikoille sopiva voide.

Muut kevennystuotteet
Gehwol-tuotteisiin kuuluu myös erilaisia hohkakiviä ja jalkaraspeja sekä kuormitusta pienentäviä huoparenkaita

 

  • Kuvahaun tulos haulle gehwol